به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که اغلب کدو سبز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته میشود، اما از نظر گیاهشناسی در واقع یک میوه نارس است و به عنوان انواع کدو حلوایی تابستانی، آن را در حالی که هنوز نرسیده، برداشت و مصرف میکنند.
کدو حلوایی بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است، اما همچنین برای قرنها جزء غذاهای متنوع بینالمللی بوده است.
کدو سبز سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهای مهم است. کدو سبز محتوای فیبر بالا و کالری کمی دارد. فیبر نقش مهمی در هضم دارد و ممکن است احتمال ابتلا به انواع مشکلات گوارشی را محدود کند.
در ادامه به برخی از فواید کدو سبز میپردازیم:
کدو سبز حاوی زآگزانتین و چندین ترکیب دیگر است که میتوانند در جلوگیری از استرس اکسیداتیو نقش داشته باشند. این ویژگی به نوبه خود ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
کدو سبز سرشار از ویتامین B ۶ است. تحقیقات نشان میدهد که این ویتامین میتواند به تنظیم گلوکز خون کمک کند. این ویتامین حتی ممکن است نقش محافظتی در برابر دیابت داشته باشد.
ترکیباتی مانند لوتئین و زآگزانتین با فیلتر کردن طول موجهای نور آبی از سلولهای چشم محافظت میکنند. رژیم غذایی غنی از این ترکیبات ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید یا سایر مشکلات سلامتی مرتبط با چشم را کاهش دهد.
کدوسبز سرشار از آنتی اکسیدانهای متعدد از جمله لوتئین و زآگزانتین است. با وجود اینکه کدو سبز حاوی چندین ماده مغذی مهم است، کالری، چربی و قند کمی دارد.
کدو سبز همچنین منبع فوق العادهای از فولات، پتاسیم و ویتامین A است.
به گفته متخصصان، در عین حال آلرژی به کدو سبز نیز به طرز شگفت آوری شایع است و علائم آلرژی به آن میتواند شامل اسهال، حالت تهوع و ... باشد.
منبع: همشهری آنلاین